INDIAN RESTAURANT GARAM MASALA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2160 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indian Restaurant Garam Masala. Meer weten? Ontdek meer

16 apr 2024 om 20:29 Heerlijk we zijn er dol op. Bezorging is wel lang ookal woon je om de hoek
28 mrt 2024 om 22:34 Chicken is not cooked, it’s very hard. Also delivered after 1 hr for just 0.5 km.
24 mrt 2024 om 17:04 Precies op tijd zoals aangegeven. Eten is erg goed en veel
23 mrt 2024 om 21:35 Het duurde 2 uur en restaurant was niet bereikbaar
23 mrt 2024 om 21:29 Bezorging ging snel en goed. Ik bestel hier vaker, maar de dal is veels te waterig. Volgens mij hebben ze een 1/3 deel water erbij gegooid. Leek wel soep. Ik kijk het nog een keer aan en kom anders niet meer hier terug. Jammer.
23 mrt 2024 om 9:58 Altijd goed eten en snelle bezorging!
23 mrt 2024 om 8:56 Verkeerde bestelling gekregen. Kip i.p.v. lam bij 1 van de gerechten. Duurde 1,5 uur voordat het eten bezorgd werd. Eten/smaak was verder wel goed.
22 mrt 2024 om 21:36 Delicious! and arrived with extra poppadoms and sauce which were most appreciated.
22 mrt 2024 om 1:18 Weer perfect!
20 mrt 2024 om 7:41 Heel lekker zoals altijd! Kreeg extra Mango smoothie vanwege uitgelopen bezorgtijd.
19 mrt 2024 om 22:30 Highly recommended! Has the wow-factor. I am a fan!
17 mrt 2024 om 21:48 Food was good as always. Good price for the portion you get. However this time we got the wrong order, which is slightly annoying. Still delicious though!