INDIAN RESTAURANT GARAM MASALA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1862 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indian Restaurant Garam Masala. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 1:33 Ik ben dol op het eten en vriendelijke medewerkers. Ik bestel hier graag. Alleen vandaag met Bombay aardappelen en chicken chili was het eten te pittig en kon het niet verder opeten . Volgende keer geef ik mijn voorkeuren wel door.
2 feb 2023 om 21:41 Vond het weer super lekker! Vandaag iets anders gegeten maar werd weer verrast door de fantastische smaken. Aanrader!
2 feb 2023 om 6:52 Heerlijk eten (altijd) en bezorgd op het aangegeven tijdstip
30 jan 2023 om 0:14 Snelle bezorging en goed eten! De paratha was heerlijk en het eten was goed warm.
27 jan 2023 om 20:16 Zoals altijd weer ontzettend lekker
23 jan 2023 om 3:32 Voor de zoveelste keer heerlijk gegeten!
22 jan 2023 om 22:59 Eten was niet goed slechte hygiene hadden 2 gerechten en alle 3 mensen werden goed ziek. Bestel vaak op thuisbezorg maar dit nog neit vaak meegemaakt.
20 jan 2023 om 21:20 Heerlijk eten.
20 jan 2023 om 20:43 Best goed en snel!
20 jan 2023 om 18:40 Bezorging durfde lang. Maar het eten was heerlijk!
19 jan 2023 om 18:47 Fantastic food
16 jan 2023 om 11:08 I often order home from Garam Masala and also enjoy spending time in the restaurant. I love their food; it is warm, cosy and comforting. My favourite is Tikka Massala, but it depends on my mood, sometimes I order Butter Chicken.Super delicious food:)